Så söta, smälte!!


Nu åker vi på tävling


Valentina har åkt hem!

gjorde ett inlägg om henne men det värkar som det försvann. Har iallafall sakt hejdå till henne idag, hon är nog snart hemma i Vetlanda. Bianca har haft henne lite mer än ett år, jag har ridit henne lite då och då, underbar ponny när hon känner för det. Kommer sakna henne... 
 
Jag och finaste valli, som ni kanske ser så är det valentina från ponnyakuten, hihi kändis häst
 

Fösta och enda gången ja har ridit han

Som ja sa i förra inlägget så ska jag rida cantadou idag, biancas storhäst. Han är stoooor och fin, en riktigt fin hopphäst, han gick 140 innan bianca tog över han, ridit han en gång och då hoppade ja. Lång väl runt 110 på bana, så sjukt fin och duktig. 
 
Lite bilder från den gången!
 
 
æ
 

Jag hatar att gråta!!

Har nu sagt hej då till Vallie och det va jobbigare än vad jag todde, självklart kom tårarna. Hatar att säha hejdå till djur och människor. USHH
 
Idag har vi en dag med mycket saker, kom precis hem och nu ska jag rida Bonzy, fixa mitt stall och sen kommer Nora och då ska jag hänga med henne på tävlingen med Fury. Efter det ska jag och Jenny hem till Bianca och ja ska gör hennes stall och rida hennes storhäst. Sen efter ett tag kommer väl dem hem igen och då har de en ny poony med hem Anima. Johanna som vi träffade nere på AW i sommras har en 9 årig d-ponny som Bianca ska ha ett tag och jag hjälpa till med lite då när Bianca inte kan eller hinner. Johanna gick omkull med Anima i onsdags och fått en skada i nacken så hon inte får rida på ett tag. Eftersom Bianca och dem på påväg ner till Vetlanda nu ioch lämna av Vallie så tar de med henne upp. Ikväll är det varborgs mys som väntar, ska bara vara med Bianca och Jenny och chilla. Ringde mamma precis och hon ska att hon va på hööks och handlade massa saker. Hon köper ett träns till mig idag som jag har velat haft länge, sen kollar hon på stövlar och små saker, får se vad hon kommer hem med. Nu måste jag sätta igång min dag med hästara, annar kommer ja inte hinna allt. Der va ganska mysigt att gå 1 mil på morgonen. nej Kajsa sluta blogga nu. pööss
 
Johanna och söta Anima i sommras på AW
 
 

Kör vi milen på morgonen!


Detta va inte min grej, hahah


Ändrad planer för kvällen!

Sitter nu hemma hos Jenny i hennes säng, eftersom vi ska springa imorogn så va det lättare om jag sover här, nu ska vi gå en lång promenad och bara mysa. Bästa tjejen jjag älskar henne. Hon är sååååå bäst 
 
 

Bäst på länge!

Hade idag en fantastisk dressyr lektion, bonzy va helt fantastisk och verkligen super fin. Blev helt plötsligt sjukt tagga till dressytävlingen då jag rider LB:2 och LA:3. Ska börja träna på det lite smått nu, rider ju tre klasser den helgen och två helgen där på. så alltså jag ska plugga in 5 olika program på två helger. lycka till kajsa.. 
 
Hade med mig alla saker ut till stallet provade tränset och sadeljorden, inget satt riktigt så som jag ville ha det så jag ska lämna tillbaka det, ska kolla in på skarahästsport och hööks och se fall jag hittar de jag söker och vill ha. Betten tänkte ja prova imorgon. Ska även ta med de på hoppträningen på onsdag för att det är johan som bestämmer, eller bestämmer och bestämmer men han är duktig på det och då littar ja på han. Får se vad han tycker om det nya bette jag har med. 
 
Nu ska ja ut till stallet igen och fixa det sista, sen blir de bara chill kväll för jag är så trött, imorgon börjar jag halv 9 och då ska jag springa 1 mil sen slutar jag, så chill, på onsdag ledig. Så har liksom inget att klaga på direkt. 
 

Hemma och ladda om

Kom presic hem från Håkan, fick med mig lite grejor hem, ska prova allt inna jag köper det. 
 
~ dressyr träns från lippo 
~ läder gjord från lippo 
~  4 olika bett ja ska prova 
 
nu äter jag lite got och sen ska åka åka till dressyrträningen, hoppas på bättre väder så vi slipper rida inne . Bloggar mer när ja kommer hem. Pöss
 
 

Shopping shopping shopping


R.I.P Dondale starburst!

Vill ge detta inlägget till min älskade vän Hanna som ska ta bort sin älskade c-ponny idag. Jag har själv varit med om att få säga farväl för sista gången till någon man älskar och har gett sitt hjärta till, Hanna jag vet vad du går igenom och jag älskar dig så otroligt mycket, jag finns för dig varje dag. Jag lovar dig att Donna kommer må bra där uppe och det är det rätta beslutet så hon slipper ha ont. Jag lovar dig att du kommer då träffa denna underbara ponnyn nån mer gång där uppe. 
Hanna jag älskar dig och gråter med dig, offset att vi bor 5 timmar ifrån varandra. 
 
villa i frid underbara ponny 
 
 

Ny dag och nya möjligheter

Idag är det måndag och jag kör igen, min skol vecka kommer vara chill.
Idag börjar jag 9 och går till 1. Sen kommer mammis och hämtar mig och då åker vi till Håkans häst och hund. Ska köpa ett nytt bett så ska åka och kolla på det, sen efter det så ska jag hem och sen vidare till dressyr träning för rebecca. Allt flyter på som vanligt och alla dagar bara flyger iväg.. Snart är det sommarlov och då ska ja bara njutttaaaa!!! 
 
Fått lite vårkänslor ändå ju :))))
 

Presenter från komfermationen

 
~ Freejump soft up pro stidbyglar 
~ Thomas sabo halsband och berlocker 
~ Edblad armband 
~ Body shop produkter 
~ Pengar i stora lass 
~ Porslin 
 
 

Mysigt med familjemiddag


Nu är alla tre hästar klara

Nu har alla hästarna blivit ridna idag, ska nu bytta om och sen vidare in till stan på middag, pappa fyllde år i torsdags då nu ska vi hela familjen äta och mysa på en resturang. Bianca och jag tog en lång tur idag och så hängde hon med mig hem och jag bytte häst, sen vidare och sen skiljdes vi hal väggen hem. Hon kanske kommer ikväll och sover över, och bara tar en mys kväll, vi börjar 9 imorogn så därför.
 

Häst nummer 1 ska ridas


Konfernationen/prao

Igår hade jag en underbar dag men släkt och vänner, startade upp dagen med att åka in till salongen för att fixa naglar, hår och smink innan själva komfermationen. det började i kyrkan 12 och var klart 2. Åkte hem och åt god mat och fick fina presenter av familj,släkt och goa vänner. känns så sjukt bra att det äntligen är slut, fast lite kommer man sakna allt.  
 
Denna veckan har jag inte jag varit i skolan allas för att jag har haft prao, var hos Annelie Borg en mycket duktig dressyr ryttare, veckan har varit mycket lärorik och framförallt har ja haft roligt. Känns skönt på ett sätt nu att komma tillbaka i skolan, snart börjar slut spröten och sen är det SOMMARLOV, helt galet inte långt kvar. Nu ska jag ut och rida Bonzy och fury, ikväll kommer ett inlägg med alla presenter jag fått. Kom gärna med tips och förslag om vad ni tycker ja ska blogga mer och mindre om. 
 
Blev ingen Göteborg horses show för mig i år tyvärr, haft fullt upp med praoen från onsdag-fredag, igår konfernationen och idag har ja jobbat på morgonen, så är det ibland 
 
Bilden är från igår när jessica hade gjort iorning mig, hon är så duktig, puss bästa syster 
 

Nu drar jag igång igen!

Nu var det ett tag sen jag sätte mig ner och bloggade. Jag har startat upp från början, nytt namn och ny header, jag och Bonzy har även utveklas mer och gått upp klasserna. Jag har tagit konfernationen. Har även ett sommarjobb, mycket har hänt på en kort tid, men nu är jag tillbaka. 
Jag har tänkt att blogga här om mitt liv, kanske inte så mycket om skolan, men det mesta kommer handla om ridning och mina hästar. Ni får följa mina tävlingar och träning och våran utveckling. 
Tänkte bara slänga in ett snabbt hej och säga attt jag är tillbaka och så nu kör vi igen. Ska bli så kul. 
 
 
 

RSS 2.0