Inspiration

Lotta Björe gav mig verkligen inspiration när hon pratade om sitt liv och andra bra saker som är bra och roliga att veta, hon pratade mycket om målsättning och vart man vill komma.

Att man skulle skriva ner hela året med sin häst:

Skador Vilo perioder

Tävlings resultat

Tränings resultat

När det gick som bäst, och varför?

När det inte gick alls, varför?

Sammanfatta hela 2013 och komma fram till varför osv, sätta nya mål för 2014 så det blir ett bättre år, och se till att de dåliga sakerna inte händer. Dem orden va mycket inspirerande och ska absolut göra det, blir kul 2015 sen och se hur det faktist funkade, göra dem bästa förutsättningarna. Sen pratade hon mycket om själva teamet. Hur man skulle arbeta tillsammans så alla slutligen bli nöjda och så det funkar.

Tex: när du kommer ut på en tävling ska mycket saker göras, att man delar upp och får olika uppgifter så det flyter på. Ska verkligen prova de sakerna och se hur det fungerar på just min ponny och familj. Tränat för Lotta under en helg och hon är verkligen super bra tränare, hon jobbar med målsättning från träning till träning, instruerar och förklara mycket tydligt, rekommenderar henne stark, hon åker runt i Sverige och har kurser, missa inte det Lotta Björe kursen förra året :

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0