Fråga till er

Nu under veckan ska vi in till Husaby med Bonzy för att verkligen kolla upp han. För det är något som inte stämmer.
 
Så min fråga till er som bor i närheten här, vart åker ni Skara eller Husaby?

Jag har varit på båda ställena med olika hästar, nu det senate har vi varit i skara efter det med pepita, så då har vi bara fortsätt där. Men efter sist dem inte hittade något på honom, vi fick betalla nästan 3000 kr för ingenting. Enda vi fick höra var att han skulle villa, fall de inte var bort skulle vi komma tillbaka 3 veckor senare. Alla har olika åsikter om skara och alla tycker olika. Skara har bra vetrinerär och inte de dyraste priserna.
 
Husaby har jag varit med Leo med, och det är bra där. Alla säger att dem leter till dem verkligen hittar något och det är ju super bra. Men vissa säger även att de tar snabba beslut och inte alltis jätte bra. Husaby är ett dyrt om man gämföra med skara.
 
Hjälp oss nu, skriv vad ni tycker om de två olika ställerna? och varför? varför inte?
 
Vi har beslutat att åka till husaby för att vi ska hitta problemet, Priset skiter vi i. Men skriv din åsikt!!!!!
 
Bilden är från när vi vara på slutmätningen i vintras i skara.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bianca

Kajsa, åk till husaby. Där finns bra veterinärer som hittar saker. Alla mina hästar har det gått bra med. De är noggranna där. Det är de på skara också men efter förra besöket med Bonzy och de hittade inte det rätta kanske. Testa Husaby nu och sen se vad ni tycker. Man kan alltid testa, krya på Bonzy älsklingen <3

2013-11-10 @ 13:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0